Read Ormbäraren by Unni Lindell Free Online


Ebook Ormbäraren by Unni Lindell read! Book Title: Ormbäraren
The author of the book: Unni Lindell
Edition: Piratförlaget
Date of issue: 2004
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 852 KB
City - Country: No data
Loaded: 1028 times
Reader ratings: 5.9

Read full description of the books:De fout die ik wel eens eerder gemaakt heb, wilde ik nu niet maken maken: een boek met dezelfde personages lezen, terwijl het niet het eerste boek is waarin deze personages voorkomen. Dus is het eerste boek dat ik van Unni Lindell heb gelezen óók haar eerste thriller over inspecteur Cato Isaksen.

Het dertiende sterrenbeeld is een thriller. Maar dat niet alleen. Het is eigenlijk ook een roman. Deze combinatie vond ik goed gevonden. Zo leer je namelijk ook de personages waar het om draait goed kennen.

De thriller in het boek is goed van opbouw. En wordt ook steeds spannender. Als het plot in zicht is denk je zeker te weten wie de moordenaar is. Maar toch word je op het verkeerde been gezet. Dat is erg verrassend, maar zorgt er wel voor dat je je aandacht niet verliest.

De roman in het boek doet zeker niet onder voor de thriller in het boek. Op een boeiende manier worden de 'gewone' dingen van het leven beschreven. Maar er zijn ook aangrijpende en ontroerende momenten.

Zowel de triller als de roman zijn onmisbaar voor het verhaal. Beide zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en hebben grote invloed op het verloop van het privéleven van Cato Isaksen, maar ook op het verloop van het onderzoek.

Het dertiende sterrenbeeld is wat mijn betreft een erg goed boek dat me uitstekend bevallen is. De goede waarderingen die Unni Lindell hiervoor gekregen heeft, zijn volkomen terecht.


Download Ormbäraren PDF Ormbäraren PDF
Download Ormbäraren ERUB Ormbäraren PDF
Download Ormbäraren DOC Ormbäraren PDF
Download Ormbäraren TXT Ormbäraren PDFRead information about the author

Ebook Ormbäraren read Online! From Wikipedia: Unni Maria Lindell is a Norwegian writer. She is best known for her crime novels, but has also written a collection of poems and several children's and young adult books.

Lindell worked as a journalist before she became an author. Her first book Den grønne dagen ("The green day") was published in 1986. One of Lindell's most prominent characters is detective Cato Isaksen.

Lindell was awarded the Mads Wiel Nygaards Endowment in 1998 and the Critics' Prize for the year's best children's or youth literature. In 1999 she received the Riverton Prize (Rivertonprisen), a literature award given annually to the best Norwegian detective story.


Reviews of the Ormbäraren


FREDDIE

After reading this book, Your life will change!

MOHAMMED

A book that leaves nothing behind, no feelings, no thoughts.

LEAH

The idea is great, but sometimes the text suffers

JACOB

Quickly downloaded

WILLOW

Phone number need to drive to protect against robots I wrote the number and downloaded no problems.
Add a comment
Download EBOOK Ormbäraren by Unni Lindell Online free

PDF: ormbraren.pdf Ormbäraren PDF
ERUB: ormbraren.epub Ormbäraren ERUB
DOC: ormbraren.doc Ormbäraren DOC
TXT: ormbraren.txt Ormbäraren TXT