Read In Einsteins achtertuin by Amanda Gefter Free Online


Ebook In Einsteins achtertuin by Amanda Gefter read! Book Title: In Einsteins achtertuin
The author of the book: Amanda Gefter
Edition: Maven Publishing
Date of issue: May 2014
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 316 KB
City - Country: No data
Loaded: 1905 times
Reader ratings: 7.4

Read full description of the books:In een Chinees restaurant ergens in een buitenwijk van Philadelphia, stelt een vader een ogenschijnlijk eenvoudige vraag aan zijn vijftienjarige dochter: ‘Hoe zou je “niets” definiëren?’. Het daaropvolgende gesprek was het begin van een jarenlange queeste waarin vader en dochter samen op zoek gingen naar het antwoord op de grootste mysteries van het universum. In Einsteins achtertuin is het unieke verhaal van een hechte vader-dochterrelatie, verweven met de meest geavanceerde ideeën uit de natuurkunde.

Voordat Amanda Gefter een gerenommeerd wetenschapsjournalist werd, werkte ze bij een trouwtijdschrift. Ze misbruikte haar perskaart om samen met haar vader natuurkundecongressen te bezoeken en in discussie te gaan met een aantal van de grootste denkers van het moment: John Wheeler, Leonard Susskind, Ed Witten en zelfs met Stephen Hawking.

Het meest ongelofelijke aan dit waargebeurde verhaal is dat vader en dochter daadwerkelijk onderdeel werden van een van de belangrijkste discussies die in de natuurkunde gevoerd worden. Ons begrip van ‘de werkelijkheid’ blijkt in de afgelopen jaren radicaal veranderd te zijn en heeft inmiddels vormen aangenomen die zelfs Einstein in zijn stoutste dromen niet heeft voorzien. De huidige theorieën lijken er namelijk op te wijzen dat we allemaal letterlijk in ons eigen universum wonen en dat werkelijkheid dus afhankelijk is van het perspectief van de kijker.

Amanda beschrijft ook haar persoonlijke ontwikkeling: hoe ze langzaam maar zeker uit het universum dat ze met haar vader deelt stapt en haar eigen universum begint te creëren. Je zou het ook opgroeien kunnen noemen. Haar stijl is zowel hilarisch als ontroerend, zowel nuchter als meeslepend. Na het lezen van dit boek zal je kijk op jezelf en op het universum zal nooit meer hetzelfde zijn.


Download In Einsteins achtertuin PDF In Einsteins achtertuin PDF
Download In Einsteins achtertuin ERUB In Einsteins achtertuin PDF
Download In Einsteins achtertuin DOC In Einsteins achtertuin PDF
Download In Einsteins achtertuin TXT In Einsteins achtertuin PDFRead information about the author

Ebook In Einsteins achtertuin read Online! I am a physics and cosmology writer. My first book, Trespassing on Einstein's Lawn, was published by Random House in January 2014. It's the story of my quest with my father to figure out the nature of ultimate reality. You know, *that* old story.

I'm a consultant for New Scientist magazine, where I formerly served as Books & Arts editor and founded CultureLab. My writing has been featured in Nautilus, New Scientist, Scientific American, Sky and Telescope, Astronomy.com and The Philadelphia Inquirer. I studied the History and Philosophy of Science at the London School of Economics and was a 2012-13 Knight Science Journalism Fellow at MIT. I live in Cambridge, Massachusetts, where I'm staring at the blank pages that are to be book #2...Reviews of the In Einsteins achtertuin


FREDERICK

There are significant drawbacks

FREDDIE

Useful book, lots of information

HOLLY

Strongly recommend

HUGO

Put it on the toilet paper! or the fireplace!

AMY

This book is awesome!
Add a comment
Download EBOOK In Einsteins achtertuin by Amanda Gefter Online free

PDF: in-einsteins-achtertuin.pdf In Einsteins achtertuin PDF
ERUB: in-einsteins-achtertuin.epub In Einsteins achtertuin ERUB
DOC: in-einsteins-achtertuin.doc In Einsteins achtertuin DOC
TXT: in-einsteins-achtertuin.txt In Einsteins achtertuin TXT