Read ruthless.com by Jerome Preisler Free Online


Ebook ruthless.com by Jerome Preisler read! Book Title: ruthless.com
The author of the book: Jerome Preisler
Edition: Penguin Books Ltd
Date of issue: December 3rd 1998
ISBN: 0140279245
ISBN 13: 9780140279245
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 17.50 MB
City - Country: No data
Loaded: 1892 times
Reader ratings: 7.3

Read full description of the books:Ik vond het moeilijk om dit book te raten: ik twijfelde tussen twee en drie sterren. Het zijn er twee geworden omdat ik het boek tussentijds eigenlijk liever niet uit wilde lezen, maar het uit een soort plichtsbesef toch heb gedaan. Een Clancy leg je toch niet weg?

Het leek een veelbelovend verhaal en omdat er in koeienletters 'Tom Clancy' op de cover staat moest het wel een spannend boek zijn (ik heb eerder boeken van hem gelezen en die waren altijd goed). Maar helaas, hij blijkt het niet alleen geschreven te hebben en dat was te merken. Zeker in het begin zijn de stukken over technologie en hoe bedrijven elkaar in de tang proberen te nemen te lang, te droog en te technisch. Ook wordt het verhaal vanuit zoveel verschillende perspectieven beschreven, dat je niet de kans krijgt om sympathie op te vatten voor één van de personen. Sterker nog: de hoofdpersonen krijgen nauwelijks meer ruimte dan de nevenfiguren en het personage waar ik het in het begin van het boek het beste mee kon vinden, overleeft de eerste helft van het boek niet!

Tenslotte merk je dat meerdere personen verschillende blokken van het boek hebben geschreven: sommige stukken lopen gewoon niet lekker terwijl het in andere hoofdstukken ineens weer een soepel verhaal is. Het laatste deel, met de ontknoping, was het beste. Toch nog beloond dat ik het vol heb gehouden.

Dit boek bevestigt een stelregel waar ik me al langer aan houd vanwege eerdere tegenvallers: geen boeken meer lezen van schrijvers nadat ze na een lange succesvolle schrijverscarrière zijn gaan 'teamen' (om het stokje over te dragen?), zoals Clive Cussler en, in de Power Plays-serie: Tom Clancy.

Tenslotte: in Goodreads staat dat dit boek door Jerôme Preisler is geschreven, maar na enig nazoeken omdat ik die naam niet terug kan vinden in en op het boek, blijkt dat niet te kloppen: het is geschreven samen met Martin Greenberg.


Download ruthless.com PDF ruthless.com PDF
Download ruthless.com ERUB ruthless.com PDF
Download ruthless.com DOC ruthless.com PDF
Download ruthless.com TXT ruthless.com PDFRead information about the author

Ebook ruthless.com read Online! Jerome Preisler is a prolific author who has written over thirty books, including all eight novels in the #1 New York Times best-selling TOM CLANCY'S POWER PLAYS series, and more recently the narrative nonfictions ALL HANDS DOWN, CODE NAME CAESAR and DANIEL'S MUSIC. He is the author of the recently re-booted NET FORCE series, based on the New York Times bestselling series co-created by Tom Clancy. The first book in the series, CODE WAR, is available exclusively in e-book via Amazon.com.

Series:
* Homicide
* Tom Clancy's Power Plays

Series contributed to:
* CSI: Crime Scene Investigation


Reviews of the ruthless.com


OLIVER

An interesting book, not like the other

RYAN

There are clear drawbacks

ROSE

This book will make you shudder, infiltrate, and change your mind about this crazy world.

HUGO

It was a surprisingly interesting book. Very highly recommended.

ELIZABETH

One of the best books
Add a comment
Download EBOOK ruthless.com by Jerome Preisler Online free

PDF: ruthlesscom.pdf ruthless.com PDF
ERUB: ruthlesscom.epub ruthless.com ERUB
DOC: ruthlesscom.doc ruthless.com DOC
TXT: ruthlesscom.txt ruthless.com TXT